Sherbimet Tona

SHERBIMET TONA

Agjencia MEDIUM &ADS një agjenci me nje ekip te kualifikuar dhe me nje nje eksperience ne fushen e medias online dhe ate tradicionale

Agjensia jone eshte profilizuar ne fushen e marketingut dhe PR.MEDIUM &ADS per klientet e saj ofron sherbimet si me poshte:

WEB

Ne kemi sjellë së bashku një dizajn të bukur me teknologjine e fundit. Ne kemi kujdes që shërbimi ynë të jete ne nivelin me te larte ,si teknologjikisht ashtu dhe vizualisht.Ne kemi parasysh boten ne levizje,prandaj sherbimet tona mobile jane pjese e jona.Nga optimizmi i web faqes apo aplikacionit tuaj për paisje mobile deri tek krijimi i aplikacioneve per to.Per cfar do qe ju keni nevoje per boten online,ne i kemi te gjitha.

Blerje Hapesirash

Qasja  jonë inovative ne disa industri të reklamimit,ofron praktikat me te mira me ide te përparuara në planifikim,blerje,vendosjen dhe strategjine tuaj te fuashates.Ne ofrojme zgjidhje te reklames dhe marketingut qe integrohet me mesazhin tuaj ne te gjithe mediat  duke krijuar nje identitet unik.Rezultatet pozitive jane pasioni i nje ekipi te vertete krijues te profesionalizuar ,te cilet jana bazuar ne ate qe ka me shume rendesi per te biznesit tuaj:Rezultati!.

Social Media Management

Ne marrim persiper menaxhimin e rrejteve sociale te klientit duke i dhene klientit mundesine te jete prezent ne rrjetet sociale si dhe web qe eshte pjesa me e rendesishme.Ne rast se klienti nuk disponon ateherene i krijojme nje website te ri.

Media Relations

Ne marim persiper shperndarjen dhe ndjekejn e njoftimeve per shtyp/deklaratave/permbajtjen e lajmeve dhe cdo lajm nga shtypi i shkruar dhe ai online.

TVC

Agjensia Medium siguron plotësisht procesin e prodhimit te videos,duke mundësuar teknologjine më moderne,perfshire aparaturen e xhirimit,post produksion,montazhin dhe miksazhin final per ti sherbyer cdo kerkese te klientit .Ne ofrojme edhe sherbimin e adaptimit te reklamave me nje cilesi te larte video dhe audio,nje pershtjatje e persosur.

DESIGN

Qëllimi ynë është i thjeshtë:të gjejmë zgjidhje,që të përfaqësojmë klientët tanë shumë më lart nga konkurenca dhe te godasim me idete krijuese.Ne fund te fundit ,dizajni eshte pasioni yne,shprehja jone dhe mjetet tona per te komunikuar vizionin tuaj.

PROMOVIME

Shumica e projekteve kërkojne promovimin efektiv në mënyrë që të kenë sukses pas plasimit të tyre ne mediat e sotme.Menyra jone e promovimit e ben me inovatore ,duke u angazhuar qe zgjidhjet tona te bejne me terheqes publikun e synuar,ne menyre qe te jete me afer produktit tuaj.Jo gjithmone vetem ana estetike mjafton.Ne kemi pervoje,aftesi dhe njohuri per te dhene mesazhin e klientit tone para nje publiku te synuar,shpejt dhe efektivisht.Ekipi yne ka ekspertize te marketingut per te zbatuar iniciaivat krijuese e te sukseshme,te cilat nevojiten per te maksimizuar ekspozimin,efektivitetin dhe nivelin e sukssesit.Pertej aftesive tona te prodhimit ,ne jemi eskperte ne fushat e marketingut viral dhe strategjik.Historia jone e deshmuar e suksesit  eshte rezultat i vendosmerise sone te panderprere per te persosmen.Nese nje projekt perfshin fushatat e reklamimit nder-mediatik apo blerjen e mediave,ekipi yne me pervoje eshte gati per sfide.

EVENTE

Ekipi yne me pervoje te profesionisteve te terheq me njohuri te gjere ,burimet dhe inovacion per te krijuar takime dhe ngjarje te cilat tejkalojne parashikimet,Cdo anetar i ekipit tone eshte i perkushtuar per te siguruar suksesin e programit tuaj.Ne degjojme kerkesat tuaja dhe i zbatojme cdo detaj me vemendje te perpikte.