Kush Jemi

MEDIUM & ADS

Agjencia MEDIUM & ADS një agjenci me ekip të kualifikuar dhe me një eksperiencë në fushën e medias online dhe atë tradicionale.

Agjensia jonë është profilizuar në fushën e marketingut dh PR.

Ne bashkojmë disiplinën,pasionin dhe talentin për ti ardhur sa më pranë nevojave të klientit