Web Development

Ne kemi sjellë së bashku një dizajn të bukur me teknologjine e fundit.  Ne kemi kujdes që shërbimi ynë

Blerje Hapesirash

Qasja  jonë inovative ne disa industri të reklamimit,ofron praktikat me te mira me ide te përparuara në planifikim

Social Media Managment

Ne marrim përsiper menaxhmin e rrjeteve sociale të klientit duke i dhënë klientit mundësine te jete prezent

Media Relations

Ne marrim përsipër shpërndarjen dhe ndjekjen e Njoftimve për Shtyp/Deklaratave..

TVC

Agjensia Medium siguron plotësisht procesin e prodhimit te videos,duke mundësuar teknologjine më moderne

DESIGN

Qëllimi ynë është i thjeshtë:të gjejmë zgjidhje,që të përfaqësojmë klientët tanë shumë më lart nga konkurenca

Promovime

Shumica e projekteve kërkojne promovimin efektiv në mënyrë që të kenë sukses pas plasimit të tyre .

EVENTE

Ekipi ynë me përvojë te profesionistëve të tërheq me njohuri te gjere,burimet dhe inovacion për të krijuar

  • Displinë 

Ne kemi kujdes kujdes që shërbimi ynë të jetë në nivelin më te lartë ,si dhe teknologjikisht ashtu dhe vizualisht.Ne kemi parasysh botën në levizje

  • Pasion

Qasja jonë inovative ne disa industri të reklamimit,ofron praktikat më të mira me ide të perparuara ne planifikim,blerje,vendosjen dhe strategjine tuaj të fushatës.

  • Talent

Agjencia MEDIUM & ADS një agjenci me ekip të kualifikuar dhe me një eksperience në fushën e medias online dhe atë tradicionale.

 


Klientët Tane

Qëllimi ynë është i thjeshtë:të gjejmë zgjidhje,që përfaqesojmë klientët tanë shumë më lart nga konkurenca dhe të godasim me idetë krijuese.
Në fund të fundit,dizajni është pasioni ynë,shprehja jone dhe mjetet tona për të komunikuar vizionin tuaj.